Anpassad utbildning inom offentlig upphandling – skräddarsydd för era behov

Vår anpassade utbildning inom offentlig upphandling är det perfekta alternativet om ni vill skapa en utbildning som är skräddarsydd utifrån era specifika behov och önskemål. Ni kan antingen utgå från våra befintliga utbildningspaket eller välja de delar som passar er bäst. Utbildningen erbjuder flexibilitet när det kommer till plats, tid, innehåll och antal deltagare.

Målgrupp

Vår anpassade utbildning passar både beställare och leverantörer som har specifika behov och önskemål eller kanske inte har möjlighet att delta i våra schemalagda utbildningar.

Exempel på tidigare anpassade utbildningar som Colligio har genomfört:

1. Utbildning om LOU (lagen om offentlig upphandling) utifrån olika roller som ledning, förvaltare och beställare. Denna utbildning hölls under två dagar för samtliga allmännyttiga bostadsbolag inom Göteborgs stad genom moderkoncernen AB Framtiden.

2. Halvdagsutbildning för lokala företag om LOU och hur den enskilda kommunen arbetar med upphandlingsfrågor. Denna utbildning har hållits för kommuner som Malung-Sälen, Sollefteå och Härnösand.

3. Utbildning inom området offentlig upphandling för statliga myndigheter, där alla med budgetansvar fick en översikt över procedurreglerna. Denna utbildning har hållits för myndigheter som länsstyrelserna i Dalarnas, Uppsala och Västmanlands län.

Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd utbildning som möter era specifika behov inom området offentlig upphandling. Kontakta oss gärna för mer information eller för att diskutera era önskemål och krav.

Vill du veta mer om hur vi kan lösa ert behov av anpassad utbildning?

Välkommen att kontakta Lotta Berglund på telefon 023-661 66 17 eller lotta.berglund@colligio.se