Så jobbar vi under pandemin

Colligio följer den rådande pandemisituationen noggrant och vi anpassar verksamheten efter aktuella rekommendationer och restriktioner. Våra kunders och medarbetares trygghet går alltid först.

I dagsläget pågår vår verksamhet fullt ut, dock med skillnaden att de flesta av våra upphandlingskonsulter arbetar på distans istället för på plats på kontoret eller ute hos kund. 

Digitala möten fungerar i de allra flesta fall utmärkt och som situationen ser ut just nu har vi alla förutsättningar att bistå vid upphandlingsuppdrag i samma utsträckning som tidigare.

Utbildning på distans

Vi anpassar även våra utbildningar efter den rådande situationen och om möjligt genomförs de på distans. Utbildningar som inte kan ske på distans skjuts upp tills läget är sådant att vi kan återgå till att träffas fysiskt. Vi vill gärna tipsa om möjligheten att boka skräddarsydda uppdragsutbildningar på distans genom oss.

Välkommen att höra av dig

Vi är alltid måna om att fullfölja våra uppdrag enligt plan och med den kvalitet och omsorg som alltid ska gå som en röd tråd i det vi gör. Om din organisation behöver hjälp med ett nytt upphandlingsuppdrag är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vår högsta prioritet är alltid din och våra medarbetares trygghet så därför ber vi dig som vill komma i kontakt med oss att börja med att ringa eller skicka oss ett mail.