Anpassad utbildning

Det här är ett perfekt alternativ om ni vill skräddarsy en utbildning inom offentlig upphandling utifrån era behov och önskemål. Utgå gärna från våra färdiga utbildningspaket eller välj de delar som passar just er. Utbildningen är flexibel vad gäller plats, tid, innehåll och antal deltagare.

 

Målgrupp

Passar både beställare och leverantörer som har specifika behov och önskemål eller kanske inte har möjlighet att delta i våra schemalagda utbildningar.

Exempel på några anpassade utbildning som Colligio genomfört
Utbildning om LOU (lagen om offentlig upphandling) utifrån rollen som ledning, förvaltare och beställare. Utbildningen höss under två dagar för samtliga allmännyttiga bostadsbolag inom Göteborgs stad genom moderkoncernen AB Framtiden.

Halvdagsutbildning för lokala företag om LOU och hur den enskilda kommunen arbetar i upphandlingsfrågor. Utbildningen har hållits för kommuner som Malung-Sälen, Sollefteå och Härnösand.

Utbildning inom området offentlig upphandling för statliga myndigheter, där samtliga med budgetansvar fick en belysning av procedurreglerna. Utbildningen har hållits för myndigheter som länsstyrelserna i Dalarnas, Uppsala och Västmanlands län.

Vill du veta mer om hur vi kan lösa ert behov av anpassad utbildning?

Välkommen att kontakta Lotta Berglund på telefon 023-661 66 17 eller lotta.berglund@colligio.se